Navigate / search

Van aanval tot zelfverdediging.

Een donkere onbewaakte parking, oog in oog staan met een inbreker, stalking, een doodlopend steegje, gauwdieven in het station, een betoging die uit de hand loopt… Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met angst- en onveiligheidsgevoelens.

Hoe ga ik het beste om met verschillende vormen van geweld? Welke tips kan ik mijn kinderen meegeven om ze optimaal te beschermen? Hoe bescherm ik me het beste tegen lastigvallerij? Waar volg ik een cursus zelfverdediging? Welke voorzorgen neem ik als ik op reis vertrek? Hoe vermijd ik home-jackings en kredietkaartfraude?

Alain De Preter formuleert een antwoord op deze vragen aan de hand van anekdotes, tips en persoonlijke ervaringen. De praktische informatie in dit boek leert je om geweld het hoofd te bieden. Een aantal eenvoudige basisregels rond geweldpreventie helpen je paniekreacties te vermijden en je zelfvertrouwen te vergroten.
“Van aanval tot zelfverdediging” richt zich tot iedereen die zijn eigen veiligheid en die van anderen wil bevorderen.

Uitgeverij Van Halewyck
180 blz
ISBN 90-5617-533-5
Prijs 15 Euro
UITVERKOCHT